SANITÆR


Haralds VVS har lang erfaring innen nybygg og rehabilitering av baderom. I nært samarbeid med andre dyktige håndverkere som tømrere, murere og elektrikere kan vi tilby komplette løsninger tilpasset alle ønsker og behov.

Det er mange hensyn å ta når du skal bygge eller renovere et gammelt våtrom. Derfor er det tryggest å velge en samabeidspartner med bred erfaring. Haralds VVS tilbyr praktiske, spennende baderomsløsninger for boliger så vel som næringsbygg.

Våre egne erfarne fagfolk gir deg både veiledning og inspirasjon til å velge den optimale løsningen for ditt behov. I samarbeid med ledende leverandører tilbyr vi alt innen baderomsutstyr av beste kvalitet. Den fagmessige monteringen er det selvfølgelig vi som står for!

Haralds VVS har et stort nettverk av samarbeidspartnere. I noen prosjekter står vi ansvarlig  for hele prosessen. Andre ganger er vi underleverandør til andre byggmestere og entreprenører. Uansett er du garantert en riktig utførelse og et førsteklasses sluttprodukt.

Vi tilbyr også

  • funksjonelle løsninger for kjøkken og vaskerom
  • montering av varmtvannsberedere
  • oppsett av oppvask- og vaskemaskin
  • andre typer rørlegging og reparasjoner

Haralds VVS – din totalleverandør av bad og sanitær! 

Baderomsløsninger
Baderomsinnredning
Produkter i rustfritt stål
Blandebatteri
Dusj
Sluk
Beredere


“Kontinuerlig oppdatering på kompetanse og produkter gjør at vi til enhver tid kan tilby deg de nyeste og mest moderne løsningene. Det er din garanti for en fagmessig utførelse og et riktig resultat.”

TRENGER DU RØRLEGGER?


Ta Kontakt